Country Capitals – Section 4

country capitals section 4

General Knowledge Country Capitals Section 4:

1.What is the capital of Netharlands?
A. Amsterdam
B. Delft
C. Utrecht
D. Assen
[showhide type=”links1″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

2.What is the capital of New Zealand?
A. Nelson
B. Napier
C. Willington
D. Rotorua
[showhide type=”links2″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

3.What is the capital of Negeria?
A. Lagos
B. Abuja
C. Jos
D. Owerri
[showhide type=”links3″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

4.What is the capital of Nicaragua?
A. Managua
B. Granada
C. Leon
D. Esteli
[showhide type=”links4″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

5.What is the capital of North Korea?
A. Kaesong
B. Nampo
C. Hoeryong
D. Pyongyang
[showhide type=”links5″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

6.What is the capital of Norway?
A. Oslo
B. Bergen
C. Trondheim
D. Stavanger
[showhide type=”links6″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

7.What is the capital of Oman?
A. Sohar
B. Muscat
C. Seeb
D. Muttrah
[showhide type=”links7″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

8.What is the capital of Pakistan?
A. Lahore
B. Quetta
C. Multan
D. Islamabad
[showhide type=”links8″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

9.What is the capital of Panama?
A. Panama City
B. Colon
C. Chitre
D. Rio Hato
[showhide type=”links9″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

10.What is the capital of Palestine?
A. Gaza
B. Khan Yunis
C. Jerusalem
D. Hebron
[showhide type=”links10″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

11.What is the capital of Philippines?
A. Bohol
B. Vigan
C. Antipolo
D. Manila
[showhide type=”links11″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

12.What is the capital of Portugal?
A. Lisbon
B. Braga
C. Faro
D. Coimbra
[showhide type=”links12″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

13.What is the capital of Qatar?
A. Dukhan
B. Lusail
C. Doha
D. Zubarah
[showhide type=”links13″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

14.What is the capital of Russia?
A. Barnaul
B. Moscow
C. Penza
D. Samara
[showhide type=”links14″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

15.What is the capital of Rwanda?
A. Kigali
B. Butari
C. Byumba
D. Kabuga
[showhide type=”links15″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

16.What is the capital of Saudi Arabia?
A. Medina
B. Mecca
C. Riyadh
D. Khobar
[showhide type=”links16″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

17.What is the capital of Serbia?
A. Belgrade
B. Subotica
C. Veljevo
D. Sombor
[showhide type=”links17″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

18.What is the capital of Seychells?
A. Beau Vallon
B. Grand Anse Mahe
C. Anse Boileau
D. Victoria
[showhide type=”links18″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

19.What is the capital of Singapore?
A. Jurong
B. Singapore
C. Novena
D. Kranji
[showhide type=”links19″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

20.What is the capital of Somalia?
A. Mogadishu
B. Bosaso
C. Merca
D. Garoowe
[showhide type=”links20″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

195 thoughts on “Country Capitals – Section 4”

  1. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.|

  2. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any methods to help prevent content from being ripped off? I’d truly appreciate it.|

  3. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks|

  4. Currently it seems like Drupal is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?|

  5. Hi there, simply changed into aware of your blog via Google, and found that it is really informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of other folks can be benefited out of your writing. Cheers!|

  6. It is appropriate time to make some plans for the future
    and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I
    want to suggest you some interesting things or tips.
    Maybe you could write next articles referring to this article.
    I want to read more things about it!

  7. En İyi Takipçi Sitesi

    Instagram da ve diğer sosyal medya platforumlarda çok fazla takipçiye
    ulaşmak için farklı özellikleriniz olması gerekiyor.
    eğer bu tür özellikleriniz yoksa takipçilerinizin yükselmesi kolay değildir.

    ama bu site yardımıyla artık hesaplarınızı fenomen yapabilirsiniz.
    eğer sizde yüksek takipçili bir hesap istiyorsanız bu sitenin size sunduğu
    tüm hizmetlerden faydalanabilirsiniz. En emin ödeme yöntemleriyle sizlere arzu ettiğiniz
    kadar takipçi satın alma olanakı sunuyor. Takipçi satın alarak
    sorunsız bir halde hesabınızı büyütebilirsiniz. rahat hizmetler sunarak kısa
    süre içinde takipçiler sizlere gönderiliyor. Siteye giriş yaparak üye olmanız gerekir.

    Üyelik işlemleri sonrası hesabınıza arzu ettiğiniz kadar
    bakiye eklemesi yaparak tüm bu hizmetlerden sipariş verebilirsiniz.
    Hızlı bir şekilde tüm takipçiler hesabınıza gönderiliyor.

    Siz de sosyal medyada starını parlatmak istiyorsanız
    takipçi sayınızı yukarılara taşımalsıcaklıknız.
    Bunu yapmak hiç oldukça kolay, takipçi satın al ve öteki kişiler
    arasında görülür bir hale gel. Görülür hale ulaştıktan sonra tanınmak için çaba masrafınıza gerek kalmayacaktır.
    Sizin takipçilerinizi gören herkes otomatik olarak sizleri takip edecektir.

    Instagram da 1 adım önde olun!

    Herhangi bir sosyal medya platformu üzerinde ürün mü satmak istiyorsunuz?
    O şekilde yüksek takipçiniz olmadan bunu başaramazsınız.
    Çektiğiniz videolarla kendi isminizi duyurmak mı istiyorsunuz?

    yeniden yapmanız ihtiyaç duyulan en önemli şey takipçinizi
    arttırmaktır.

    Yapmış olduğun İşleri Duyurmak İçin Hemen bize müracat et
    instagram takipçi satın al
    için yapmış olduğunız işleri duyurmak adına kullanabileceğiniz en doğru platformdur.
    Bu platform üzerinden insanoğlu vaktini sadece bir şeyler paylaşmak için harcamaz.
    bununla birlikte buradan bazı şeyleri de görür
    ve beğenirler. Instagram bu noktada beğeni kazanma yeridir ve insanoğluın beğenisini kazanmak için takipçi sayınız yüksek
    olmalıdır. Takipçi sayınız yüksek olduğu zaman insanoğluın sizin yapmış olduğunız
    işe bakışı daha müspet hale gelecektir. Yaptıklarını sadece sen bilme herkes duysun !

  8. Heya superb blog! Does running a blog similar to this require
    a great deal of work? I’ve very little expertise in programming but
    I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share.

    I understand this is off topic nevertheless I simply wanted
    to ask. Thank you!

  9. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did
    you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to find out where u got this
    from. many thanks

  10. I’m curious to find out what blog platform you’re using?
    I’m experiencing some minor security problems with my latest site and I would like to find something
    more risk-free. Do you have any suggestions?

  11. I was very pleased to uncover this website. I need to to
    thank you for ones time just for this fantastic
    read!! I definitely really liked every part of
    it and I have you saved to fav to see new information on your blog.

  12. Ucuz Takipçi Alarak Fenomen Olabilirsin

    Instagram da artık basit bir halde fenomen olabilirsiniz.
    Takipçilerinizi hızlı ve etken bir şekilde arttırmak istiyor
    musunuz? hemen bu siteye giriş yaparak tüm takipçi hizmetlerinden hızlı bir şekilde faydalanabilirsiniz.
    Sizlere en kaliteli takipçi sistemlerini sunarak, kısa vakit arasında istediğiniz kadar takipçi gönderimi yapıyor.
    Sitede yer alan ucuz takipçi satın al hizmetinden faydalanarak
    arzu ettiğiniz kadar takipçiye ulaşabilirsiniz.

    Bu site sizden aslabir şekilde hesap şifresi istemiyor.

    sadece kullanıcı isminiz ehil oluyor. uzun zamandır bu mevzuda
    hizmet veren bir site olarak, sizlere en kaliteli ve güvenilir
    takipçi hizmetlerini sunuyor. Siteye tek tıkla giriş yaparak
    arzu ettiğiniz kadar takipçiyi hesabınıza gönderebilirsiniz.
    Tamamen rahat yöntemlerle dilediğiniz kadar takipçiye ulaşabiliyorsunuz.

    .

  13. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from that service?
    Bless you!

  14. Please let me know if you’re looking for a writer for your site.
    You have some really great posts and I believe I would be
    a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d
    really like to write some material for your blog in exchange for a
    link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.

    Regards!

  15. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely return.|

  16. Her Kullananı Kendine Hayran Bırakan Bu leke kremi eşsiz benzersiz tertemiz bir cilte ulaşmanızı
    sağlıyor
    bu leke kremi
    için sadece hc care ye giderek hemen satın alım yapabilirsiniz.

    Sokağa çıkma yasağı süresince kargo firmaları ve müşteri temsilcilerimiz HİZMETE
    DEVAM EDECEKTİR. Siparişlerinizi her zaman olduğu gibi verebilir ve en hızlı şekilde teslim alabilirsiniz.

  17. Instagram Takipçi Satın Alma Hizmeti

    Kişiler instagram da öncelikle takipçi satın almak isterler çünkü
    Fazla takipçi adedi olan hesaplar, daha çok ilgi çeker daha çok kişinin onu takip etme isteğini uyandırır
    Bu sebepten firma, Size dilediğiniz kadar takipçi paketleri sunuyor.
    1000 takipçi den 100.000 takipçiye kadar gönül rahatlığı güvenli ödeme ile ,
    instagram takipçi satın al hizmetini
    hemen alabilirsiniz.

  18. Günümüzün en sık karşılaşılan cilt problemlerinden biri de koyu lekeler ve renk eşitsizliği.
    Kimi zaman kalıtsal olan kimi zaman hamilelikle birlikte ortaya
    çıkan kimi zamansa güneş kaynaklı oluşan bu
    lekeler için hemen
    Leke kremi
    alabilirsiniz.

  19. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see
    if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
    I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

  20. Hello there, just changed into aware of your weblog through Google, and located that it is really informative. I’m going to be careful for brussels. I’ll appreciate in case you continue this in future. Many other folks can be benefited out of your writing. Cheers!|

  21. Instagram hesabınızı büyütmek ve yeni müşteriler yada
    arkadaşlara sahip olmak için çok fazla düşünmenize kesinlikle gerek yoktur.

    Geri takipler ile uğraşmak yerine hemen takip2018.com a giderek
    instagram Takipçi satın al işleminizi kolayca halledebilirsiniz
    Fenomen ve populer bir kişi olmak için hemen siteyi ziyaret et

    instagram takipçi satın al

  22. SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI GÜÇLÜ VE ETKİN BAKIM

    Saç dökülmesi ile mücadele bazen zorlu bir maratona dönüşebilir.

    Bu maratona HC Doping ile bir adım önde başlayın…

    Bitiş çizgisine geldiğinizde saçlarınızdaki değişimi ve ne kadar güçlendiğini hissedeceksiniz…

    Üstelik hergün sadece 2 dakikanızı ayırarak.
    HC Doping’in procapil, follicusan, bitki özleri ve vitaminler içeren formülü,
    saçlarına ihtiyaç duyduğu desteği kazandırmak isteyen her
    yaş aralığındaki kadın ve erkek için uygundur.

    HC Doping’in formülünde, saçlarınızın ihtiyacı olan doğadaki
    yararlı bileşenler mevcuttur. Ayrıca bir başka ürün kullanmanızı gerektirmeyecek ölçüde zengin içeriği, saçınız için uygun oranlarda formülize edilmiştir.
    Birçok saç bakım ürünün aksine HC Doping oldukça kolay bir
    kullanıma sahiptir.
    Saçta kalıntı veya kötü koku bırakmaz. Uyguladıktan sonra durulamaya veya yıkamaya gerek yoktur.

    Saç BakıM

  23. HC Retinol Serum: Bir A vitamini formu olan Retinol, ince çizgilerin ve yaşlanma belirtilerinin görünümünü azalttığı klinik
    olarak kanıtlanmış güçlü bir aktiftir.

    Retinol aynı zamanda leke oluşumuna ve ciltteki ton eşitsizliklerine
    karşı mücadele eder. Canlı, taze ve daha genç bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur.

    HC Retinol Serum’un, en ileri düzeyde konsantre edilmiş saf
    Hyaluronik Asit,
    Pentavitin (Saccharide Isomerate), Anadenanthera Colubrina
    Bark Extract ve Bisabolol ile güçlendirilmiş aktif içeriği, güçlü
    nemlendirici ve canlandırıcı özelliği sayesinde cildi sıkılaştırmaya yardımcı
    olur.

    HC Retinol Serum akneli ve yağlı ciltlerde, lekelerde ve ciltte oluşan A Vitamini
    eksikliğinde kullanılır.

    Bu tür ciltlerde daha iyi bir etki alınabilmesi
    için HC Çay Ağacı (Tea
    Tree) Temizleme Jeli ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

    retinol serum

  24. Tiktok izlenme Satın Al

    Türkiye ve dünyada bir anda yıldızı parlayan tiktok video
    izlenme uygulaması çok kısa
    sürede şüphesiz en çok izlenen video uygulaması arasına giriş
    yaptı
    bir çok kişi bu video izlenme sitesi üzerinden para kazanmaya başlayarak
    birbirinden çeşitli videolar yayınlamışlardır.
    Sizde bu tür video yayınlayarak
    bütçenize katkıda bulunmasını dilerseniz videolarınızın keşfete düşmesi gereklidir.

    Keşfet için Tiktok izlenme satın al

  25. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided
    to browse your site on my iphone during lunch break.
    I love the knowledge you provide here and can’t wait
    to take a look when I get home. I’m shocked at how quick
    your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
    Anyways, wonderful site!

  26. Takipçi Satın Al Seçenekleri ile takip2018 eşsiz benzersiz hizmetler sunuyor.

    Şirketin hizmetlerinden faydalanarak dilediğiniz kadar takipçiye ulaşabilirsiniz, https://tiny.cc/takipcisatinal işlemi
    oldukça basit ve kısa süreçte size teslim edilmektedir.

    Yapmanız gereken tek şey Takip2018.com a sadece giriş yaparak dilediğiniz kadar takipçi
    isteği yapabilirsiniz.

    Size uygun paketi seçmeniz halinde dilediğiniz
    alabilir ve sadece izlersiniz. Benzersiz hizmet vererek
    size daha çeşitli paketler
    önerebiliyor.

  27. Asking questions are actually fastidious thing if you are not understanding anything entirely, except this article gives
    fastidious understanding even.

  28. Zengin Çeşitleri İle instagram Takipçi Satın Al Paketleri
    Sosyal medya paketleri arasında yer alan instagram takipçi satın al
    seçeneği sayesinde kısa sürede takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.
    Üstelik takipçi gönderimleri anında başlayarak ortalama 1 saatte
    tamamlanmaktadır.
    1000 instgaram takipçi
    2000 instagram takipçi
    3000 instagram takipçi gibi dilediğiniz kadar paketlere sahip olabilirsiniz.
    En iyi takipçi sitesi olarak Türkiye de adı geçen takipcintr.co ile alışverişe başlamak için hemen alttaki linkten faydalanın

    https://rebrand.ly/trco

Leave a Reply

Your email address will not be published.