Country Capitals – Section 4

country capitals section 4

General Knowledge Country Capitals Section 4:

1.What is the capital of Netharlands?
A. Amsterdam
B. Delft
C. Utrecht
D. Assen
[showhide type=”links1″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

2.What is the capital of New Zealand?
A. Nelson
B. Napier
C. Willington
D. Rotorua
[showhide type=”links2″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

3.What is the capital of Negeria?
A. Lagos
B. Abuja
C. Jos
D. Owerri
[showhide type=”links3″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

4.What is the capital of Nicaragua?
A. Managua
B. Granada
C. Leon
D. Esteli
[showhide type=”links4″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

5.What is the capital of North Korea?
A. Kaesong
B. Nampo
C. Hoeryong
D. Pyongyang
[showhide type=”links5″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

6.What is the capital of Norway?
A. Oslo
B. Bergen
C. Trondheim
D. Stavanger
[showhide type=”links6″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

7.What is the capital of Oman?
A. Sohar
B. Muscat
C. Seeb
D. Muttrah
[showhide type=”links7″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

8.What is the capital of Pakistan?
A. Lahore
B. Quetta
C. Multan
D. Islamabad
[showhide type=”links8″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

9.What is the capital of Panama?
A. Panama City
B. Colon
C. Chitre
D. Rio Hato
[showhide type=”links9″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

10.What is the capital of Palestine?
A. Gaza
B. Khan Yunis
C. Jerusalem
D. Hebron
[showhide type=”links10″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

11.What is the capital of Philippines?
A. Bohol
B. Vigan
C. Antipolo
D. Manila
[showhide type=”links11″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

12.What is the capital of Portugal?
A. Lisbon
B. Braga
C. Faro
D. Coimbra
[showhide type=”links12″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

13.What is the capital of Qatar?
A. Dukhan
B. Lusail
C. Doha
D. Zubarah
[showhide type=”links13″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

14.What is the capital of Russia?
A. Barnaul
B. Moscow
C. Penza
D. Samara
[showhide type=”links14″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

15.What is the capital of Rwanda?
A. Kigali
B. Butari
C. Byumba
D. Kabuga
[showhide type=”links15″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

16.What is the capital of Saudi Arabia?
A. Medina
B. Mecca
C. Riyadh
D. Khobar
[showhide type=”links16″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

17.What is the capital of Serbia?
A. Belgrade
B. Subotica
C. Veljevo
D. Sombor
[showhide type=”links17″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

18.What is the capital of Seychells?
A. Beau Vallon
B. Grand Anse Mahe
C. Anse Boileau
D. Victoria
[showhide type=”links18″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

19.What is the capital of Singapore?
A. Jurong
B. Singapore
C. Novena
D. Kranji
[showhide type=”links19″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

20.What is the capital of Somalia?
A. Mogadishu
B. Bosaso
C. Merca
D. Garoowe
[showhide type=”links20″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

Leave a Reply

Your email address will not be published.