Country Capitals – Section 2

country capitals section 2

General Knowledge Country Capitals – Section 2:

1.What is the capital of Cyprus?
A. Nicosia
B. Paphos
C. Larnaca
D. Polis
[showhide type=”links1″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

2.What is the capital of Denmark?
A. Odense
B. Copenhagen
C. Vijle
D. Randers
[showhide type=”links2″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

3.What is the capital of Ecuador?
A. Cuenca
B. Salinas
C. Otavalo
D. Quito
[showhide type=”links3″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

4.What is the capital of Estonia?
A. Tallinn
B. Tartu
C. Narva
D. Maardu
[showhide type=”links4″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

5.What is the capital of Ethiopia?
A. Bahir Dar
B. Addis Ababa
C. Awasa
D. Gondar
[showhide type=”links5″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

6.What is the capital of Finland?
A. Helsinki
B. Pori
C. Vaasa
D. Porvoo
[showhide type=”links6″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

7.What is the capital of Georgia?
A. Atlanta
B. Macon
C. Tbilisi
D. Decatur
[showhide type=”links7″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

8.What is the capital of Ghana?
A. Accra
B. Tema
C. Tamale
D. Obuasi
[showhide type=”links8″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

9.What is the capital of Greece?
A. Thebes
B. Athens
C. Volos
D. Kavala
[showhide type=”links9″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

10.What is the capital of Guniea?
A. Lae
B. Goroka
C. Kokopo
D. Conakry
[showhide type=”links10″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

11.What is the capital of Halti?
A. Port-au-Prince
B. Kokopo
C. Macon
D. Volos
[showhide type=”links11″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

12.What is the capital of El Salvador?
A. Metapan
B. San Salvador
C. Acajutla
D. Nejapa
[showhide type=”links12″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option B
[/showhide]

13.What is the capital of Guyana?
A. Lethem
B. Bartica
C. Linden
D. Georgetown
[showhide type=”links13″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

14.What is the capital of Hungary?
A. Budapest
B. Eger
C. Heviz
D. Tatabanya
[showhide type=”links14″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

15.What is the capital of Ivory Coast?
A. Daloa
B. Aboisso
C. Yamoussoukro
D. Soubre
[showhide type=”links15″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

16.What is the capital of India?
A. New Delhi
B. Mumbai
C. Bangalore
D. Chennai
[showhide type=”links16″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

17.What is the capital of Indonasia?
A. Padang
B. Manado
C. Jakarta
D. Palu
[showhide type=”links17″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

18.What is the capital of Italy?
A. Rome
B. Venice
C. Milan
D. Pisa
[showhide type=”links18″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option A
[/showhide]

19.What is the capital of Iran?
A. Qom
B. Amol
C. Tehran
D. Babol
[showhide type=”links19″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option C
[/showhide]

20.What is the capital of Iraq?
A. Mosul
B. Basra
C. Karbala
D. Baghdad
[showhide type=”links20″ more_text=”Show Answers” less_text=”Show Answers”]
Answer: Option D
[/showhide]

Leave a Reply

Your email address will not be published.