Daily Current Affairs August 2 2018 Questions and Answers | Lifebix.com

1.Who won the 2018 RBC Canadian Open, recently?

Answer:Dustin Johnson

2.Which social network has announced that it is to introduce a time management tool which will be like a daily reminder?

Answer:Facebook

3.With which country India sign Pact on Financial And Technical Cooperation?

Answer:Germany

4.Former FTII director John Sankaramangalam passes away. He belongs to the state of;

Answer:Kerala

5.The US elevated this country’s status in the export control regime and designated it as a Strategic Trade Authorization-1 (STA-1) country.

Answer:India

6.Which of the following company has been acquired by the Elgi Equipments Limited, recently?

Answer:Pulford Air and Gas

7.World Ranger Day was celebrated all over the world on;

Answer:July 31

8.This firm has been awarded the ‘Marketer of the Year’ award by the International Advertising Association of India (IAAI)

Answer:Amul

9.Which state government announched to up ‘iHub’ (the intelligent hub) for research and scientific learning?

Answer:Andhra Pradesh

10.BEML Ltd and this firm signed pact for making mining equipment.

Answer:HEC